top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Històric Premi al Certamen de Bandes de la Diputació 2014


La Banda Simfònica de la Societat Joventut Musical d'Albal va aconseguir el passat 17 de maig de 2014 el primer premi al Certamen Provincial de Bandes de la Diputació de València amb una puntuació de 325,5 punts.

Al Certamen, que van participar 5 bandes de la província, la Banda de la SJMA va interpretar com a presentació el pasdoble "Lucero del Alba" del compositor i company de la Banda Julio Puchalt seguit de l'obra obligada de la segona secció "Racons d'Estiu", de Luis Blanes. Per finalitzar, i com a obra de lliure elecció, la nostra Banda va estrenar "Kephyr", obra d'encàrrec composada pel músic local i reconegut compositor internacional Francisco Zacarés Fort.

En arribar a la població, els músics de la Banda van voler compartir el premi amb tots els veïns d'Albal realitzant un passacarrer que es va allargar fins altes hores de la matinada.

ALBAL2 copia_edited.jpg


6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page