top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

20% més d’alumnes en l’Escola de Música.


El passat 15 de setembre va donar inici el nou curs escolar a l’Escola de Música de la Societat Joventut Musical d’Albal. Este curs, que es presenta amb diverses novetats, comença el 15 de setembre per decisió de l’Equip Directiu amb la intenció d’acurtar la posada en marxa de les activitats regulars i docents de l’Escola. La principal novetat a destacar de l‘inici escolar, ve marcat per la presentació com a nou Director de l’Escola de Francesc Arnalte i Boronat; professional que porta formant part de la nostra Societat des de fa sis anys com a Director titular de la Banda Simfònica i més recentment com a Director de la Banda Juvenil. Arnalte té un gran currículum que inclou la direcció de nombrosos centres educatius de prestigi a la nostra Comunitat. A més, ha fixat un horari d’atenció personalitzada tots els dimarts de 18 a 21h i els divendres de 18 a 19.30h. L’Equip Directiu de l’Escola es completa amb María José Lucas Marí, músic professional del nostre poble, professora de música del cos docent de la Generalitat a més de màster en Gestió i direcció de centres educatius. Per tal d’informar dels canvis efectuats, el dia 12 de setembre es va realitzar una reunió informativa per als pares i mares de l’Escola de Música en la qual es va presentar el nou Equip Directiu així com la nova Directiva, encapçalada per Antonio Hernando León. A la reunió es va fer partícip als assistents de les novetats que inclouria el curs escolar així com també alguns dels projectes de futur per a l’Escola. El curs 2014-15, que s’inicia amb un increment de matrícules d’un 20% respecte de l’any passat, pretén sentar les bases per a convertir la nostra Escola de Música en un referent a la província.

10687382_918408078187881_2360570221266886693_o.jpg


12 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page