top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Santa Cecília i Audicions 2014.


La Societat Joventut Musical d’Albal va organitzar més d’una dotzena d’actes per celebrar la festivitat de Santa Cecília 2014. El dia 16 de novembre començaven les activitats amb un partit amistós entre els components de la nostra Banda Simfònica i la Unió Musical de Catarroja al poliesportiu La Balaguera, un partit que va aconseguir reunir als més joves de l’agrupació.

Els actes més tradicionals es van agrupar en el cap de setmana del 22 de novembre. En la Nit de Ronda es van visitar les cases dels nous components de la Banda i la Musa en un ambient de marcat caràcter festiu. Un passacarrer de recollida de les Muses 2013/14 i 2014/15 encetava els actes del dissabte 22, dia de Santa Cecília. A les 19.30, Nerea Lapausa García es convertia oficialment en la nostra Musa, en un acte ple de solemnitat i emocions com a preludi del Concert que va oferir la Banda Simfònica de la SJMA. Però abans, calia presentar els nous components de la Banda: Albert Fornés Barragán (Clarinet), Pablo González Ciorraga (Trombó), Mario Fabuel García (Percussió), Julio Martí Crespo (Saxo), Diego Vila Barceló (Fagot), Javier Luján Luján (Trompeta) i Anna Ruiz Cortés (Fagot), que van ocupar els seus llocs a l’escenari.

En el concert, la Banda va interpretar, baix la batuta del Director Francesc Arnalte i Boronat, A mi madre de Roque Baños, Kraken d’Hugo Chinesta, i la Marxa Eslava de Tchaikovsky. Per finalitzar, la Banda va estrenar el pasdoble 12 d’octubre, del jove músic albalenc Abraham Mora, que el va dirigir i va rebre un quadre commemoratiu de l’estrena. Posteriorment, es va celebrar un sopar a un conegut saló de la localitat i es van entregar els tradicionals premis humorístics.

El diumenge 23, abans de la Missa cantada i instrumentada per alumnes de l’Escola i components de la Banda Simfònica, es van recollir tots els nous músics i la Musa en companyia de la imatge de Santa Cecília. A continuació, es va oferir un dinar de germanor en les instal·lacions de la Societat que va comptar amb més de 100 assistents, entre els quals es trobaven músics, acompanyants, Directius i autoritats municipals.

Enguany, als actes tradicionals es va sumar una setmana cultural de 3 dies d’audicions les quals van comptar amb nombrós públic, que va poder disfrutar d’interpretacions dels alumnes de l’Escola de Música i totes les agrupacions, des de la Banda Infantil fins l’Orquestra, passant per la Banda Juvenil i el Cor. La Cap d’Estudis de l’Escola de Música M. José Lucas Marí va voler dirigir-se a tots els assistents donant l’enhorabona als alumnes per “l’esforç i la constància que han demostrat al llarg dels 3 dies d’audicions” i va agrair a les mares i pares el recolzament que brinden als seus fills “motor indiscutible de la seua motivació”.

Un Vi d’Honor va tancar la programació de les Festes de Santa Cecília 2014. Unes festes que passaran a la història per la massiva participació, repercussió i implicació de la comunitat educativa, socis, músics i població.

_____

Podeu trobar a la vostra disposició les fotos de totes les audicions realitzades pels alumnes de l'Escola de Música els dies 24, 25 i 26 de novembre així com les fotos més representatives del cap de setmana de Santa Cecília a la nostra pàgina de facebook: https://www.facebook.com/sjmalbal

IMG_4070 copia.jpg


16 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page