top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Més de 400kg de solidaritat en un concert per a la història.


12 copia.jpg

El passat 20 de desembre, la Societat Joventut Musical d'Albal va oferir el tradicional Concert de Nadal, un dels més esperats de tot l'any i que reunix a totes les agrupacions de la Societat.

Per l'escenari van anar passant una per una les 5 agrupacions que conformen la Societat: L'Orquestra, la Banda Infantil, la Juvenil, el Cor i la Banda Simfònica, però la novetat d'enguany va ser la participació també, de la Coral de Veus d'Albal, que per primer vegada, actuava conjuntament amb la Societat Joventut Musical d'Albal amb la interpretació d'una selecció de temes del musical Les Miserables baix la batuta de Francesc Arnalte i Boronat.

A l'entrada del Saló d'Actes de la Casa de la Cultura, el públic assistent anava depositant els aliments per a la recollida solidària, aconseguint una suma de més de 400kg que s'han destinat a Cáritas Albal. Per la seua part, el President de la Societat, Antonio Hernando León, va voler agrair personalment en el seu discurs, la col·laboració de totes i tots els socis i veïns que es van volcar en aportar el seu granet d'arena a esta causa solidària.

Just abans de finalitzar el Concert, l'Alcalde Ramón Marí va voler dedicar unes paraules d'agraïment també als músics que conformen la Societat, als professors i professores, alumnes, Director així com un reconeixement especial a la Junta Directiva.

La Marxa Radetzky interpretada per la Banda Simfònica de la SJMA, va ser l'encarregada de posar punt i final al Concert de Nadal, que passarà a la història per la participació de la Coral de Veus, la immensa quantitat d'aliments recollits i la massiva assistència del públic, que fins i tot s'acumulava dret als laterals de la sala.

______________________________________

El pasado 20 de diciembre, la Societat Joventut Musical de Albal ofreció el tradicional Concierto de Navidad, uno de los más esperados de todo el año y que reúne a todas las agrupaciones de la Societat. Por el escenario fueron pasando una por una las 5 agrupaciones que conforman la Societat: La Orquesta, la Banda Infantil, la Juvenil, el Coro y la Banda Sinfónica, pero la novedad de este año fue la participación también, de la 'Coral de Veus d'Albal', que por primer vez, actuaba conjuntamente con la Societat Joventut Musical de Albal con la interpretación de una selección de temas del musical Les Miserables bajo la batuta de Francesc Arnalte y Boronat. A la entrada del Salón de Actas de la Casa de la Cultura, el público asistente iba depositando los alimentos para la recogida solidaria, consiguiendo una suma de más de 400kg que se han destinado a Cáritas Albal. Por su parte, el Presidente de la Societat, Antonio Hernando León, quiso agradecer personalmente en su discurso, la colaboración de todas y todos los socios y vecinos que se volcaron aportando su grano de arena a esta causa solidaria. Justo antes de finalizar el Concierto, el Alcalde Ramón Marí quiso dedicar unas palabras de agradecimiento también a los músicos que conforman la Societat, a los profesores y profesoras, alumnos, Director así como un reconocimiento especial a la Junta Directiva. La Marcha Radetzky interpretada por la Banda Sinfónica de la SJMA, fue la encargada de poner punto y final al Concierto de Navidad, que pasará a la historia por la participación de la Coral de Veus, la inmensa cantidad de alimentos recogidos y la masiva asistencia del público, que incluso se acumulaba de pie a los laterales de la sala.

1 copia.jpg

El President Antonio Hernando León i la Musa 2014 Nerea Lapausa García.


5 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page