top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Començament classes 2015


MatriculaOberta.jpg

El passat 7 de gener van començar les classes encetant el nou any 2015 i la Segona Avaluació del curs 2014/15. Els més de 120 alumnes que conformen l'Escola de Música de la SJMA reprenen les classes després de les vacances de Nadal, que van començar amb el Concert Solidari de Nadal i en el qual es van recollir més de 400kg d'aliments destinats a aquelles persones del nostre poble que més ho necessiten.

Els recordem que la MATRÍCULA continua OBERTA durant tot el curs i que la nostra Escola de Música oferta un aprenentatge musical d'allò més complet amb classes de Jardí Musical a partir de 3 anys, Preparatori Musical, Solfeig (1r, 2n, 3r i 4t), Cor, Orquestra, Banda Infantil, Banda Juvenil i una immensa varietat de classes d'instruments com la trompa, el saxo, percussió, clarinet, violí, cello, etc. a més de Solfeig per a Adults.

--------------------------

El pasado 7 de enero comenzaban las clases iniciando el nuevo año 2015 y la Segunda Evaluación del curso 2014/15. Los más de 120 alumnos que conforman la Escuela de Música de la SJMA reanudan las clases tras las vacaciones de Navidad, que comenzaron con el Concierto Solidario de Navidad en el que se recogieron más de 400kg de alimentos destinados a aquellas personas de nuestro pueblo que más lo necesitan.

Les recordamos que la MATRÍCULA continúa ABIERTA durante todo el curso y que nuestra Escuela de Música oferta un aprendizaje musical de lo más completo con clases de Jardín Musical a partir de 3 años, Preparatorio Musical, Solfeo (1º, 2º, 3º y 4º ), Coro, Orquesta, Banda Infantil, Banda Juvenil y una inmensa variedad de clases de instrumentos como la trompa, el saxo, percusión, clarinete, violín, cello, etc. además de Solfeo para Adultos.


4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page