top of page
Buscar

Els germans Gómez-Gimeno triomfen a l'escenari


El passat 28 de març, Manolo Gómez Gimeno, trombó de la nostra SJMA, va participar en el XXV Concurs de Joves Intèrprets "Ruperto Chapí" de Villena, obtenint un Premi Accèssit i quedant el segon d'entre tots els participants, a molt poca distància del primer. Un reconeixement que no és l'únic dels últims èxits del músic albalenc ja que recentment va obtindre plaça en l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

Per altra banda, l'oboista i cellista d'Albal Elena Gómez Gimeno, guanyava el Concurs de Música de Cambra del Conservatori Professional de Música de Catarroja "José Manuel Izquierdo". El seu grup de cambra, format per piano (Adrian Ferrer), violí (Cristina Pòlit) i cello (Elena Gómez), s'alçava amb el Primer Premi d'este concurs.

Tots els qui formem la Societat Joventut Musical d'Albal, volem felicitar públicament als germans Gómez-Gimeno pels seus recents èxits i mostrar la nostra satisfacció per la quantitat de músics que tenim a la SJMA que cada dia s'esforcen per enriquir la seua carrera musical. Enhorabona!
El pasado 28 de marzo, Manolo Gómez Gimeno, trombón de nuestra SJMA, participó en el XXV Concurso de Jóvenes Intérpretes "Ruperto Chapí" de Villena, obteniendo un Premio Accésit y quedando el segundo de entre todos los participantes, a muy poca distancia del primero. Un reconocimiento que no es el único de los últimos éxitos del músico albalense, puesto que recientemente obtuvo plaza en la Orquesta Filarmónica de la Universitat de València.

Por otro lado, la oboista y cellista de Albal Elena Gómez Gimeno, ganaba el Concurso de Música de cámara del Conservatorio Profesional de Música de Catarroja "José Manuel Izquierdo". Su grupo de cámara, formado por piano (Adrian Ferrer), violín (Cristina Pòlit) y cello (Elena Gómez), se alzaba con el Primer Premio de este concurso.

Todos los que formamos la Sociedad Juventud Musical de Albal, queremos felicitar públicamente a los hermanos Gómez-Gimeno por sus recientes éxitos y mostrar nuestra satisfacción por la cantidad de músicos que tenemos a la SJMA que cada día se esfuerzan para enriquecer su carrera musical. Enhorabuena!


27 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page