top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

34 edició del Festival de Bandes d'Albal


Una plaça de l'Església plena va rebre ahir a les bandes d'Ulldecona, Paiporta i Albal en la 34 edició del Festival de Bandes de Música d'Albal, un dels actes més esperats de les festes majors del nostre poble.

La jornada d'ahir començava amb el muntatge de l'escenari on es donarien cita les 3 bandes. Poc abans del concert, la Societat Joventut Musical d'Albal va oferir un sopar de germanor per als 200 músics al CP. Sant Blai, des d'on posteriorment va eixir el passacarrer fins la plaça.

La Banda d'Ulldecona, dirigida per Joan Nadal Girona, va ser l'encarregada de donar el tret d'eixida al Festival. Just després i dirigida per Francisco Marí i Cabo, va arribar el torn de la Unió de Paiporta i per finalitzar, la Simfònica de la SJM d'Albal, amb el seu director Francesc Arnalte i Boronat.

Però la presència de la Societat Joventut Musical en les Festes d'Albal no finalitza ací ja que amenitzarem també els actes de l'ofrena, cavalcada i processó, omplint de nou, les nostres places i carrers de MÚSICA.

Com sempre, trobareu totes les fotografies al nostre Facebook: https://www.facebook.com/sjmalbal


Una plaza de la Iglesia llena recibió ayer a las bandas de Ulldecona, Paiporta y Albal en la 34 edición del Festival de Bandas de Música de Albal, uno de los actos más esperados de las fiestas mayores de nuestro pueblo. La jornada de ayer empezaba con el montaje del escenario donde se darían cita las 3 bandas. Poco antes del concierto, la Sociedad Juventud Musical de Albal ofreció una cena de hermandad para los 200 músicos en el CP. San Blas, desde donde posteriormente salió el pasacalle hasta la plaza. La Banda de Ulldecona, dirigida por Joan Nadal Girona, fue la encargada de dar el pistoletazo de salida al Festival. Justo después y dirigida por Francisco Marí Cabo, llegó el turno de la Unión de Paiporta y para finalizar, la Sinfónica de la SJM de Albal, con su director Francesc Arnalte Boronat. Pero la presencia de la Sociedad Juventud Musical en las Fiestas de Albal no finaliza aquí puesto que amenizaremos también los actos de la ofrenda, cabalgata y procesión, llenando de nuevo, nuestras plazas y calles de MÚSICA. Cómo siempre, encontraréis todas las fotografías a nuestro Facebook: https://www.facebook.como/sjmalbal


6 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page