top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Obert el període de matrícula


Amb una aposta clara per oferir un ensenyament musical de qualitat, l'Escola de Música de la Societat Joventut Musical d'Albal inicia el curs 2015/2016 obrint l'1 de setembre i fins el 15 del mateix mes el període de matriculació.

Enguany, l'Escola pretén augmentar encara més l'alumnat respecte del curs passat, que gràcies a la rebaixa de preus i la flexibilitat d'horaris, va aconseguir un 20% més de matriculacions. Per això, este curs que comença, s'han pogut ajustar els preus i s'afavorirà encara més la compatibilitat dels horaris amb les necessitats de l'alumnat.

La Societat Joventut Musical d'Albal compta amb el millor professorat i unes modernes i acondicionades instal·lacions a la Casa de Cultura de la nostra localitat que, junt a un ensenyament en grups reduïts i atenció personalitzada per a cada alumne, garantitzen un alt nivell d'aprenentatge i rendiment de l'estudiant, que a més de llenguatge musical i instrument, pot completar la seua formació formant part de les agrupacions instrumentals com el Cor, la Banda Juvenil, la Infantil i l'Orquestra.

A la vostra disposició, trobareu en la nostra web www.sjmalbal.com tota l'oferta educativa que va des de Jardí Musical a partir de 3 anys d'edat, fins a Solfeig per a Adults. A més, de l'1 al 15 de setembre, la Secretaria de la SJMA estarà oberta de 17 a 20h per atendre-vos a la segona planta de la Casa de Cultura.


Con una apuesta clara para ofrecer una enseñanza musical de calidad, la Escuela de Música de la Sociedad Juventud Musical de Albal inicia el curso 2015/2016 abriendo el 1 de septiembre y hasta el 15 del mismo mes el periodo de matriculación. Este año, la Escuela pretende aumentar todavía más el alumnado respecto del curso pasado, que gracias a la rebaja de precios y la flexibilidad de horarios, consiguió un 20% más de matriculaciones. Por eso, este curso que empieza, se han podido ajustar los precios y se favorecerá todavía más la compatibilidad de los horarios con las necesidades del alumnado. La Sociedad Juventud Musical de Albal cuenta con el mejor profesorado y unas modernas y acondicionadas instalaciones en la Casa de Cultura de nuestra localidad que, junto a una enseñanza en grupos reducidos y atención personalizada para cada alumno, garantizan un alto nivel de aprendizaje y rendimiento del estudiante, que además de lenguaje musical e instrumento, puede completar su formación formando parte de las agrupaciones instrumentales como el Coro, la Banda Juvenil, la Infantil y la Orquesta. A vuestra disposición, encontraréis en nuestra web www.sjmalbal.com toda la oferta educativa que va desde Jardín Musical a partir de 3 años de edad, hasta Solfeo para Adultos. Además, del 1 al 15 de septiembre, la Secretaría de la SJMA estará abierta de 17 a 20h para atender-os a la segunda planta de la Casa de Cultura.


13 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page