Programació Festes Santa Cecília 2015


Programació d'actes de la II Setmana de la Música organitzada per la Societat Joventut Musical d'Albal amb motiu de les Festes en honor a Santa Cecília 2015.

DIJOUS 19: Conferència "Xerrades divergents" a càrrec del professor Carlos Riera. A les 19h a la primera planta de la Casa de Cultura, Sala de Conferències.

DIVENDRES 20: Nit de Ronda. Els components de la Banda Simfònica visitaran casa per casa els músics que s'incorporen a la Banda. 22:00h.

DISSABTE 21: Presentació de la Musa Leticia Ferrer Corella i Concert a càrrec de la Banda Simfònica (18:30h, Salo d'Actes Casa de Cultura). A continuació, sopar de germanor al Saló Santo Domingo, oferit per la SJMA.

DIUMENGE 22: Misa en honor a Santa Cecília en l'Església de Sant Carles a les 13h. Cantada pel Conjunt Coral de la Societat i instrumentada per components de la Banda Simfònica. Prèviament a la misa, la Banda Simfònica realitzarà un passacarrer per recollir els nous músics. A les 15h: Paella.

DIES 24, 25 i 26: Audicions dels alumnes de l'Escola de Música i actuació de les 3 agrupacions. Al Saló d'Actes de la Casa de Cultura.5 vistas

Entradas Recientes

Ver todo