top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Crònica de Santa Cecília 2015


La Societat Joventut Musical d’Albal va organitzar més d’una dotzena d’actes per celebrar la festivitat de Santa Cecília 2015. El dia 14 de novembre començaven les activitats amb un partit amistós entre els components de la nostra Banda Simfònica al poliesportiu La Balaguera, un partit que va aconseguir reunir als més joves de l’agrupació. A més, eixa mateixa vesprada, més de 50 músics van participar en els diferents campionats de jocs de taula organitzats a la sala d'assajos.

Els actes més tradicionals es van agrupar en el cap de setmana del 22 de novembre. En la Nit de Ronda es van visitar les cases dels nous components de la Banda i la Musa en un ambient de marcat caràcter festiu. Un passacarrer de recollida de les Muses 2014/15 i 2015/16 encetava els actes del dissabte 21, dia de Santa Cecília. A les 19.30, Leticia Ferrer Corella es convertia oficialment en la nostra Musa, en un acte ple de solemnitat i emocions com a preludi del Concert que va oferir la Banda Simfònica de la SJMA. Però abans, calia presentar els nous components de la Banda: Alejandra Capó (percussió), Ana Chirivella (flauta), Carles Ricart (trompa), Francisco Soler (trombó), Huigen Chen (flauta), Joan Navarro (Cello), Luís del Río (trompeta), María Buendía (Clarinet), Naomi Navarro (fagot), Noemi Verdejo (clarinet), Nuria Gómez (Saxo alt), Richard Navarro (Saxo tenor) i Rubén Gassó (saxo alt), que van ocupar els seus llocs a l’escenari.

En el concert, la Banda va interpretar, baix la batuta del Director Francesc Arnalte i Boronat, el pasdoble Del Perelló a Catarroja de Serrano, El Príncipe Ígor de Borodin, Hispania d'Óscar Navarro i per finalitzar, el pasdoble Begoña Jiménez de Saül Gómez i l'Himne-Plegària a Santa Cecília, de Giner. Posteriorment, es va celebrar un sopar a un conegut saló de la localitat i es van entregar els tradicionals premis i vídeos humorístics.

El diumenge 22, abans de la Missa cantada i instrumentada per alumnes de l’Escola i components de la Banda Simfònica a l'Església Sant Carles, es van recollir tots els nous músics i la Musa en companyia de la imatge de Santa Cecília. A continuació, es va oferir un dinar de germanor en les instal·lacions de la Societat que va comptar amb més de 100 assistents, entre els quals es trobaven músics, acompanyants i Directius.

Enguany, als actes tradicionals es va sumar també la celebració de la segona edició de la Setmana cultural de 3 dies d’audicions les quals van comptar amb nombrós públic, que va poder disfrutar d’interpretacions dels alumnes de l’Escola de Música i totes les agrupacions, des de la Banda Infantil fins l’Orquestra, passant per la Banda Juvenil i el Cor.

Un Vi d’Honor va tancar la programació de les Festes de Santa Cecília 2015. Unes festes que passaran a la història per la massiva participació, repercussió i implicació de la comunitat educativa, socis, músics i població.

_____

Podeu trobar a la vostra disposició les fotos de totes les audicions realitzades pels alumnes de l'Escola de Música els dies 24, 25 i 26 de novembre així com les fotos més representatives del cap de setmana de Santa Cecília a la nostra pàgina de facebook: https://www.facebook.com/sjmalbal


Banda Simfònica de la SJMA


Banda Simfònica de la SJMA


Banda Juvenil de la SJMA


13 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page