DJAMM BRASS i Manolo Gómez als Concerts en l'Ermita


Este cap de setmana comencen els Concerts a l'Ermita i enguany amb la novetat de la introducció d'una programació de joves intèrprets. Entre ells tindrem l'oportunitat d'escoltar el diumenge dia 22 de maig a les 12h a un dels músics de la SJMA, Manolo Gómez i el seu grup de metall DJAMM BRASS. Molt recomanable!


Este fin de semana comienzan los Concerts a l'Ermita y este año con la novedad de la introducción de una programación de jóvenes intérpretes. Estre ellos tendremos la oportunidad de escuchar el domingo 22 de mayo a las 12h a uno de los músicos de la SJMA, Manolo Gómez y su grupo de metal DJAMM BRASS. Muy recomendable!


0 vistas

© 2014 by SJM Albal. All rights reserved.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Negro del icono de YouTube