top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Reunió informativa sobre "Música per a créixer"


L'Escola de Música de la SJM d'Albal convoca a tots els matriculats i interessats en la nova oferta d'ensenyament musical d'1 a 3 anys "Música per a créixer" a la reunió informativa que tindrà lloc el pròxim dimecres 28 de setembre a les 17:45h a la Sala d'Assajos de la 2ª Planta de la Casa de Cultura d'Albal.

La reunió estarà dirigida per la professora Eva Santabalbina i en ella es tractaran temes sobre la dinàmica de les sessions d'estimulació musical així com resolució de dubtes al voltant d'esta novetat musical.


La Escuela de Música de la SJM de Albal convoca a todos los matriculados e interesados en la nueva oferta de enseñanza musical de 1 a 3 años "Música para crecer" a la reunión informativa que tendrá lugar el próximo miércoles 28 de septiembre a las 17:45h en la Sala de Ensayos de la 2ª Planta de la Casa de Cultura de Albal. La reunión estará dirigida por la profesora Eva Santabalbina y en ella se tratarán temas sobre la dinámica de las sesiones de estimulación musical así como resolución de dudas alrededor de esta novedad musical.


20 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page