top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Cartell Festes Santa Cecília


Arriba novembre, el més de la música per excel·lència i és hora de presentar-vos el cartell i portada d'enguany per al Llibret de les Festes en honor a Santa Cecília 2016. Un disseny de Carles i Marcel·lí Rosaleny amb el qual han volgut representar la història de la Banda en diferents batutes que simbolitzen els directors que han passat per ella.

Esperem que vos agrade!Llega noviembre, el más de la música por excelencia y es hora de presentaros el cartel y portada de este año para el Llibret de las Fiestas en honor a Santa Cecília 2016. Un diseño de Carles y Marcel·lí Rosaleny con el cual han querido representar la historia de la Banda con las diferentes batutas que simbolizan los directores que han pasado por ella. Esperamos que os guste!


46 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page