top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Programació Festes Santa Cecília


La Societat Joventut Musical d'Albal ha organitzat les següents activitats per a la celebració de la festivitat de Santa Cecília que enguany esdevé encara més especial per coincidir amb la celebració del 40 aniversari de la refundació de la Banda.

- 18 de Novembre. Nit de Ronda (22h).

- 19 de Novembre. Presentació de la Musa 2016/17 Belén Martínez Baixauli i presentació dels nous components de la Banda Simfònica (18h, Saló d'Actes). Concert de la Banda Simfònica (20h, Saló d'Actes). Sopar de Gala al Saló Viher (22h).

- 20 de Novembre. Passacarrer de recollida dels nous músics (10.30h), Misa en Honor a Santa Cecília cantada pel Cor de l'Escola de Música de la SJMA i membres de la Banda Simfònica (13h, Església Nostra Senyora dels Àngels). Paella gegant (15h, Nau Industrial de la SJMA).

- 22 de Novembre. Primera sessió d'Audicions de l'Escola de Música. (18h, Saló d'Actes).

- 26 de Novembre. Concurs de paelles (12h), Campionats de jocs de taula (17h), Sopar d'entrepà (21h), Karaoke (0:00h). Tot a la nau industrial de la SJMA.

- 27 de Novembre. Partit amistós de futbol.

- 29 de Novembre. Segona sessió d'Audicions de l'Escola de Música. (18h, Saló d'Actes).120 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page