Finalitzen les Audicions de la II Setmana de la Música


El Saló d'Actes de la Casa de Cultura d'Albal va acollir els passats 22 i 29 de novembre dos sessions d'audicions a càrrec dels nostres alumnes de l'Escola de Música de la SJMA. Per l'escenari van passar cadascuna de les cordes d'instruments i en l'última de les sessions vam tindre l'oportunitat de gaudir també de l'actuació de la Banda Infantil, la Juvenil, l'Orquestra i el Cor.

Trobareu més fotografies al nostre Facebook.



El Salón de Actos de la Casa de Cultura de Albal acogió los días 22 y 29 de noviembre dos sesiones de audiciones a cargo de nuestros alumnos de la Escuela de Música de la SJMA. Por el escenario pasaron cada una de las cuerdas de instrumentos y en la última de las sesiones tuvimos la oportunidad de disfrutar también de la actuación de la Banda Infantil, la Juvenil, la Orquesta y el Coro.

Encontraréis más fotografías en nuestro Facebook.


0 vistas

© 2014 by SJM Albal. All rights reserved.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Negro del icono de YouTube