top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Finalitzen les Audicions de la II Setmana de la Música


El Saló d'Actes de la Casa de Cultura d'Albal va acollir els passats 22 i 29 de novembre dos sessions d'audicions a càrrec dels nostres alumnes de l'Escola de Música de la SJMA. Per l'escenari van passar cadascuna de les cordes d'instruments i en l'última de les sessions vam tindre l'oportunitat de gaudir també de l'actuació de la Banda Infantil, la Juvenil, l'Orquestra i el Cor.

Trobareu més fotografies al nostre Facebook.El Salón de Actos de la Casa de Cultura de Albal acogió los días 22 y 29 de noviembre dos sesiones de audiciones a cargo de nuestros alumnos de la Escuela de Música de la SJMA. Por el escenario pasaron cada una de las cuerdas de instrumentos y en la última de las sesiones tuvimos la oportunidad de disfrutar también de la actuación de la Banda Infantil, la Juvenil, la Orquesta y el Coro.

Encontraréis más fotografías en nuestro Facebook.


17 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page