top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

El Festival de Bandes torna a omplir la Plaça.


El passat dissabte va tindre lloc la 36 edició del Festival de Bandes d'Albal amb la participació de la Banda del Centre Instructiu i Musical de Massanassa i la Banda Simfònica de la Societat Joventut Musical d'Albal consolidant-se com un dels actes que més públic atrau en les Festes Majors del poble.

La SJMA va oferir als músics un sopar previ a l'entrada de bandes, que va discórrer per l'Avinguda Corts Valencianes fins la Plaça de l'Església i que donava començament al Festival.

En primer lloc va actuar la Banda del Centre Instructiu i Musical de la localitat veïna de Massanassa amb el seu director José Miguel Pérez Alemany i obres com Imperator Carlomagno, de Pere Sanz.

Després de la protocolària entrega de plaques, va ser el torn de la Simfònica de la Societat Joventut Musical d'Albal, que baix la batuta de Francesc Arnalte Boronat va interpretar el pasdoble gallec Puenteareas de Soutullo, Olympica de Jan Van Der Roost i Crusoe Island, del valencià Salva Luján.

Però abans de concloure l'acte, la Junta Directiva de la SJMA va voler fer un reconeixement públic al treball de Carles Rosaleny al capdavant de la gestió gràfica i de comunicació de la Societat així com un emotiu record al músic Dani Reinón que passarà un any fora.

L'exitosa edició del Festival de Bandes, que va omplir de nou al complet la Plaça de l'Església, va finalitzar amb la interpretació dels himnes d'Albal i valencià per part de la nostra benvolguda banda.


35 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page