top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Santa Cecília 2018


La Societat Joventut Musical d'Albal ha viscut un intens cap de setmana ple d'actes amb motiu de la patrona Santa Cecília.

Les activitats començaven divendres a la nit amb la tradicional Nit de Ronda, on els músics de la Banda Simfònica van visitar en passacarrer festiu les cases dels nous components d’esta i la musa, que oferien un xicotet refrigeri als assistents.

L’endemà, un passacarrer de recollida de la Musa 2017/18 María Buendía Martínez i la Musa 2018/19 Alejandra Capó García marcava el preludi d’una vesprada carregada d’emocions que començava amb el nomenament oficial de la carismàtica Musa de la Música 2018/19. Per tancar l’acte la Banda Simfònica, amb vora 100 músics sobre l'escenari, va oferir un extraordinari concert sota la batuta del Director Francesc Arnalte Boronat, que celebra enguany 10 anys entre nosaltres, amb obres com El Arca de Noé del valencià Óscar Navarro, Bonaparte d'Otto Schwarz i els pasdobles Font Negra també de Navarro i Isabel, del valencià Azael Tormo Muñoz. En finalitzar el concert va tindre lloc un sopar de gala en un conegut local del municipi.

La jornada de diumenge arrancava amb el passacarrer de recollida dels nous músics de la Simfònica i la Musa així com la posterior misa cantada pel Cor de l’Escola de Música de la SJMA i interpretada per músics de la mateixa Banda a l’Església Nostra Senyora dels Àngels. Una paella com a dinar de germanor tancava el cap de setmana amb més de 100 assistents.

48 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page