top of page

CONTRIBUIX AMB LA SOCIETAT

Un dels principals suports per a la nostra Societat és l'ajuda que els socis ens ofereixen. Des de la Societat Joventut Musical d'Albal volem agrair a tots aquells socis que dia a dia ens ajuden a dur a terme les nostres activitats artístiques i educatives. GRÀCIES.

Ser soci d'aquesta Societat et permet gaudir de la participació en tots els events tant públics com privats que la Societat duu a terme durant l'any, a més d'altres beneficis.

La quota de soci són 25€ anuals cobrats en novembre. (No s'ha de fer cap pagament online al moment d'inscriu-re's)

Si vols aportar el teu granet d'arena al nostre projecte educatiu i musical, et convidem a inscriure't com a soci emplenant el següent formulari:

Dades personals

* Obligatori

Dades bancàries

Ha hagut un error. Revisa el formulari i torna a provar.

El responsable d'aquest lloc és la Societat Joventut Musical d'Albal, la finalitat del qual és inscriure't com a soci de la associació Societat Joventut Musical d'Albal, comportant això la domiciliació bancaria de la quantia de VINT EUROS (25€) que es cobra anualment, amb la legitimació del teu consentiment atorgat en el formulari.

 

El destinatari de les teues dades (la ferramenta que utilitzem) és Wix. Està ubicada a Tel Aviv (Israel) i podràs exercir els teus drets de accés, rectificació, limitació o supressió de les teues dades (veure Política de Privacitat).

bottom of page