© 2014 by SJM Albal. All rights reserved.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Negro del icono de YouTube

CONTRIBUIX AMB LA SOCIETAT

El principal suport per a la nostra Societat és l'ajuda que els socis ens ofereixen. Des de la Societat Juventut Musical d'Albal volem agrair a tots aquells socis que dia a dia ens ajuden a dur a terme les nostres activitats artístiques i educatives. GRÀCIES.

Ser soci d'aquesta Societat et permet gaudir de la participació en tots els events tant públics com privats que la Societat duu a terme durant l'any.

Si vols aportar el teu granet d'arena al nostre projecte educatiu i musical, et convidem a inscriure't com a soci de la nostra Societat per la quantia de 20€ anuals, visitant'ns en Secretaria en el horari corresponent o emplena el següent formulari:

Dades personals
Relació amb alumnes (no obligatori)
Dades bancàries
arrow&v
arrow&v
COMPTE BANCARI (IBAN)*

ES

-
-

Vullc subscriure'm al Newsletter de la Societat. (necessari)

-
-

Vullc ser soci per la quantia de 20€ anuals i autoritze la domiciliació d'aquesta al compte bancari proporcionat al formulari. (necessari)

He llegit i accepte la Política de Privacitat. (necessari)

El responsable d'aquest lloc és la Societat Joventut Musical d'Albal, la finalitat del qual és inscriure't com a soci de la associació Societat Joventut Musical d'Albal, comportant això la domiciliació bancaria de la quantia de VINT EUROS (20€) que es cobra anualment, amb la legitimació del teu consentiment atorgat en el formulari.

 

El destinatari de les teues dades (la ferramenta que utilitzem) és Wix. Està ubicada a Tel Aviv (Israel) i podràs exercir els teus drets de accés, rectificació, limitació o supressió de les teues dades (veure Política de Privacitat).