top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

La SJMA a Ràdio Sol Albal


La vesprada del 4 de desembre, representants de la Societat Joventut Musical d'Albal van passar pels micròfons de Ràdio Sol Albal, l'Emissora Municipal de la localitat per participar al programa "Parlem de tu" dirigit per Pilar Moreno.

Durant l'entrevista, es van tractar temes relacionats amb els actes celebrats les últimes setmanes amb motiu de Santa Cecília, l'històric resultat al Certamen de la Diputació de València així com algunes vivències personals dels nous components de l'agrupació, que van estar presents també als estudis de l'emissora. A més, el President de la Societat, Antonio Hernando, va anunciar que el Concert de Nadal del 20 de desembre serà un concert SOLIDARI i que es recolliran aliments per als més necessitats del nostre poble. Per al mateix concert, es comptarà amb la col·laboració de la Coral de Veus d'Albal per interpretar, per primera vegada junt a la nostra Banda Simfònica, una selecció de temes del musical Les Miserables baix la batuta de Francesc Arnalte i Boronat.

Podreu tornar a escoltar el programa el dissabte dia 6 a les 10 del matí, diumenge 7 a les 13h i dimecres 10 a les 15h. O en este enllaç: http://www.ivoox.com/sjma-radio-sol-albal-04-12-2014-audios-mp3_rf_3823012_1.html

banda.jpg
fotoradio.jpg

D'esquerra a dreta: Pablo González, Antonio Hernando, Mario Fabuel, Carles Rosaleny i Miguel Ángel Ricart


13 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page