top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Concert Solidari de Nadal


Música i solidaritat es donen la mà el proper dissabte dia 20 de desembre al Concert de Nadal que organitza la Societat Joventut Musical d'Albal en el qual es recolliran aliments per a les persones més necessitades del nostre poble.

El tradicional Concert de Nadal és un dels esdeveniments més esperats que organitza la SJMA durant tot l'any ja que en ell es donen cita totes les agrupacions que conformen la Societat, des de l'Orquestra i Coral fins la Banda Simfònica, passant per la Juvenil i la Infantil. A més, enguany, i per primera vegada en la història, comptarem amb la col·laboració de la 'Coral de Veus d'Albal', una de les entitats referents en música coral al nostre municipi i que interpretarà, junt a la Banda Simfònica de la SJMA, una selecció de temes del musical Les Miserables.

El Concert tindrà lloc el 20 de desembre a les 19h al Saló d'Actes de la Casa de Cultura d'Albal. No oblides portar aliments per a la recollida!

Enllaç: https://www.facebook.com/events/878019388895943/878020945562454/?notif_t=like

ConcertNadalA3.jpg


4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page