top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Compra de nous instruments.


L'Escola de Música de la SJMA ha pogut adquirir l'últim mes 3 metal·lòfons i 3 xilòfons valorats en 1200€. La compra, que ha estat finançada al 100% per la Fundació de la Caixa Rural d'Albal, consolida l'aposta de la Junta Directiva i la Direcció de l'Escola de la millora en la qualitat de l'ensenyament al nostre centre, en este cas, aportant nou instrumental per a la realització de les classes.

Des de la Societat Joventut Musical d'Albal ens sentim infinitament agraïts amb la Fundació i els donem les gràcies també des d'esta web.

Podeu escoltar les paraules del Vicepresident de la SJMA, Miguel Ángel Ricart, explicant a la Ràdio Municipal la compra d'estos instruments de xicoteta percussió a partir del minut 29:50 al següent enllaç: http://www.ivoox.com/informatiu-radio-sol-albal-24-febrer-audios-mp3_rf_4127103_1.html

la foto-8.JPG

La Escuela de Música de la SJMA ha podido adquirir el último mes 3 metalófonos y 3 xilófonos valorados en 1200€. La compra, que ha sido financiada al 100% por la Fundación de la Caixa Rural de Albal, consolida la apuesta de la Junta Directiva y la Dirección de la Escuela de la mejora en la calidad de la enseñanza en nuestro centro, en este caso, aportando nuevo instrumental para la realización de las clases. Desde la Sociedad Juventud Musical de Albal nos sentimos infinitament agradecidos con la Fundación y les damos las gracias también desde esta web.

Pueden escuchar las palabras del Vicepresidente de la SJMA, Miguel Ángel Ricart, explicando en la Radio Municipal la compra de estos instrumentos de pequeña percusión a partir del minuto 29:50 del seguiente enlace: http://www.ivoox.com/informatiu-radio-sol-albal-24-febrer-audios-mp3_rf_4127103_1.html

la foto-5.JPG
la foto-18.JPG


4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page