top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Concert de Primavera


El proper dia 27 de març, la Banda Simfònica de la Societat Joventut Musical d'Albal oferirà un concert amb un marcat caràcter flamenc baix la batuta del Director Francesc Arnalte i Boronat. En ell s'interpretaran també diferents obres per a solistes com saxo, trompeta, trombó i clarinet que la Banda ha estat preparant des de principis del mes de gener.

Després de l'èxit del Concert de Nadal, la Banda Simfònica torna a apostar per un repertori d'allò més variat i de gran qualitat, entre el que cal destacar obres com Juana de Arco del compositor valencià Ferrer Ferran, Palindromía Flamenca de Ruda Peco o la Segona Suite per a Banda de Gustav Holst.

El concert tindrà lloc el 27 de març a les 22h al Saló d'Actes de la Casa de Cultura d'Albal i sense cap dubte, serà una bona oportunitat per enamorar-se de la música per a banda i de la nostra Societat Joventut Musical d'Albal.


El próximo día 27 de marzo, la Banda Sinfónica de la Sociedad Juventud Musical de Albal ofrecerá un concierto con un marcado carácter flamenco bajo la batuta del Director Francesc Arnalte i Boronat. En él, se interpretarán también diferentes obras para solistas como saxo, trompeta, trombón y clarinete que la Banda ha ido preparando desde principios del mes de enero. Después del éxito del Concierto de Navidad, la Banda Sinfónica vuelve a apostar por un repertorio de lo más variado y de gran calidad, entre el que hay que destacar obras como Juana de Arco del compositor valenciano Ferrer Ferran, Palindromía Flamenca de Ruda Peco o la Segunda Suite para Banda de Gustav Holst. El concierto tendrá lugar el 27 de marzo a las 22h al Salón de Actas de la Casa de Cultura de Albal y sin lugar a dudas, será una buena oportunidad para enamorarse de la música para banda y de nuestra Sociedad Juventud Musical de Albal.


60 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page