top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Programa Concert de Primavera


El proper divendres 27 de març a les 22h tindrà lloc el Concert de Primavera oferit per la Banda Simfònica de la Societat Joventut Musical d'Albal, un concert que tal i com vam avançar fa uns dies, tindrà un marcat caràcter flamenc, sobretot la primera part.

També en esta primera part, prendran protagonisme uns quants músics de la nostra Banda, que seran els solistes de les diferents obres i que exhibiran tot el seu talent i qualitat musical.

A continuació, els deixem el programa complet.


El próximo viernes 27 de marzo a las 22h tendrá lugar el Concierto de Primavera ofrecido por la Banda Sinfónica de la Sociedad Juventud Musical d'Albal, un concierto que tal y como avanzamos hace unos días, tendrá un marcado carácter flamenco, sobre todo la primera parte. También en esta primera parte, tomarán protagonismo unos cuántos músicos de nuestra Banda, que serán los solistas de las diferentes obras y que exhibirán todo su talento y calidad musical. A continuación, los dejamos el programa completo.


2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page