Un Concert de Primavera diferent


Solistes, flamenc, música per a banda amb cançons tradicionals angleses i música de compositors valencians. Així de variat va ser el concert del passat divendres que oferia la Banda Simfònica de la Societat Joventut Musical d'Albal. Baix la batuta de Francesc Arnalte i Boronat, la Banda va aconseguir posar en peu el nombrós públic assistent en més d'una ocasió, ovacionant tant a la Banda com als solistes Rubén Marí, David Ricart, Marcel·lí Rosaleny, Abraham Mora i Manolo Gimeno, que van realitzar unes impecables interpretacions.

(Fotografies de Ràdio Sol Albal).




Solistas, flamenco, música para banda con canciones tradicionales inglesas y música de compositores valencianos. Así de variado fue el concierto del pasado viernes que ofrecía la Banda Sinfónica de la Sociedad Juventud Musical de Albal. Bajo la batuta de Francesc Arnalte i Boronat, la Banda consiguió poner en pie el numeroso público asistente en más de una ocasión, ovacionando tanto a la Banda como a los solistas Rubén Marí, David Ricart, Marcel·lí Rosaleny, Abraham Mora y Manolo Gimeno, que realizaron unas impecables interpretaciones. (Fotografías de Ràdio Sol Albal).


1 vista

Entradas Recientes

Ver todo

© 2014 by SJM Albal. All rights reserved.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Negro del icono de YouTube