Fotografies del Concert de Primavera


Podeu visualitzar totes les fotografies del Concert de Primavera de les agrupacions de l'Escola de Música de la Societat Joventut Musical d'Albal a la nostra pàgina de facebook: www.facebook.com/sjmalbal


Banda Juvenil. Dirigida per Francesc Arnalte


Banda Juvenil. Dirigida per Francesc Arnalte


Banda Infantil. Dirigida per Julio Puchalt


Orquestra. Dirigida per Eva Santabalbina

Pueden visualizar todas las fotografías del Concierto de Primavera de las agrupaciones de la Escuela de Música de la Sociedad Juventud Musical de Albal en nuestra página de facebook: www.facebook.com/sjmalbal​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


6 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

© 2014 by SJM Albal. All rights reserved.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Negro del icono de YouTube