top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

La Banda participa al Corpus d'Albal


La Banda Simfònica de la SJMA va participar ahir en la tradicional processó del Corpus d'Albal. La Banda, que va interpretar noves marxes de processó, va eixir acompanyada pel seu Director Francesc Arnalte i Boronat.

A més, amb anterioritat a la Processó, la Banda va acompanyar als alumnes de l'Escola de Música que han pres enguany la primera comunió.
La Banda Sinfónica de la SJMA participó ayer en la tradicional procesión del Corpus de Albal. La Banda, que interpretó nuevas marchas de procesión, salió acompañada por su Director Francesc Arnalte y Boronat. Además, con anterioridad a la Procesión, la Banda quiso acompañar a los educandos que han tomado este año la primera comunión.


10 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page