top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Audicions de final de curs


El passat dissabte 20 de juny, el Saló d'Actes de la Casa de Cultura d'Albal, acollia les audicions de l'alumnat de la nostra Escola de Música.

Des dels alumnes de Jardí Musical fins a la Banda Infantil, passant per cada un dels instruments, ritme i moviment, el cor i l'orquestra. Abans de les audicions, la Societat va organitzar un refrigeri per a tots. Enhorabona pels vostres avanços musicals! Podeu trobar més fotografies al nostre facebook.


El pasado sábado 20 de junio, el alumnado de nuestra Escuela de Música realizó las audiciones de final de curso. Desde los alumnos de Jardín Musical hasta la Banda Infantil, pasando por cada uno de los instrumentos, ritmo y movimiento, el coro y la orquesta. Antes de las audiciones, la Sociedad organizó una merienda per a tots ellos. Enhorabuena por vuestros avances musicales!

Podéis ver las fotos en nuestro facebook.


2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page