top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Concert de la Simfònica a Ulldecona


Tres autobusos de la SJMA partien este passat cap de setmana destinació Ulldeona on la Banda Simfònica ha participat d’un dia de convivència amb la Banda Municipal d’este poble català que és presidida per l'albalenca, Maria José Hernández. Allà, la Banda va participar en un concert intercanvi en què van sonar obres de Palanca, Ferrer Ferran i Alfred Reed. Música, convivència i germanor entre els membres de la Societat i els músics i directius de l'entitat amfitriona. La Societat Joventut Musical d'Albal vam fer una visita turística pel municipi, vam passar unes hores a la piscina municipal i vam continuar el dia festiu amb un dinar de germanor a un restaurant d'Ulldecona. Després de la prova de sò a l'Orfeó de la localitat, els músics albalencs van interpretar un programa molt interessant, amb el pasdoble Goya, la suite simfònica Juana de Arco i l'obra Praise Jerusalem. Passada la mitjanit, l'autobús amb els membres de la Societat arribava a Albal. Els músics d’Ulldecona tornaran la visita a Albal, durant les Festes Majors. El pròxim 18 de juliol se celebra el Festival de Bandes albalenc on també actuarà la Unió Musical de Paiporta.

A la nostra pàgina de facebook, podràs trobar totes les fotos de la visita.


Tres autobuses de la SJMA partían este pasado fin de semana con destino Ulldeona donde la Banda Sinfónica ha participado de un día de convivencia con la Banda Municipal de este pueblo catalán que es presidida por la albalense, Maria José Hernández. Allá, la Banda participó en un concierto intercambio en que sonaron obras de Palanca, Ferrer Ferran y Alfred Reed. Música, convivencia y hermandad entre los miembros de la Sociedad y los músicos y directivos de la entidad anfitriona. La Sociedad Juventud Musical de Albal hicimos una visita turística por el municipio, pasamos unas horas a la piscina municipal y continuamos el día festivo con una comida en un restaurante de Ulldecona. Después de la prueba de sonido en el Orfeón de la localidad, los músicos albalenses interpretaron un programa muy interesante, con el pasodoble Goya, la suite sinfónica Juana de Arco y la obra Praise Jerusalén. Pasada la medianoche, el autobús con los miembros de la Sociedad llegaba a Albal. Los músicos de Ulldecona devolverán la visita en Albal, durante las Fiestas Mayores. El próximo 18 de julio se celebra el Festival de Bandas albalense donde también actuará la Unió Musical de Paiporta. En nuestra página de facebook, podrás encontrar todas las fotos de la visita.


7 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page