top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Intercanvi amb la UM Paiporta


Dins del Programa d'Intercanvis que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i la Generalitat Valenciana, el passat dissabte dia 25 de juliol, la Banda Simfònica de la Societat Joventut Musical d'Albal va visitar la localitat veïna de Paiporta.

El concert, que començava amb el pasdoble Goya de Julián Palanca, va continuar amb Juana de Arco, del compositor paiportí Ferrer Ferran per finalitzar amb la imponent obra d'Alfred Reed, Praise Jerusalem.

Previ al concert, la Unió Musical de Paiporta, va organitzar un sopar de germanor entre les dues bandes de música al carrer de la seua seu.


Imatge del Concert a la Plaça de la Font (Paiporta). Fotografia cedida per Antònia Gamón.

Dentro del Programa de Intercambios que organiza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana y la Generalitat Valenciana, el pasado sábado día 25 de julio, la Banda Sinfónica de la Sociedad Juventud Musical de Albal visitó la localidad vecina de Paiporta. El concierto, que empezaba con el pasodoble Goya de Julián Palanca, continuó con Juana de Arco, del compositor paiportín Ferrer Ferran para finalizar con la imponente obra de Alfred Reed, Praise Jerusalem. Previo al concierto, la Unió Musical de Paiporta, organizó una cena de hermandad entre las dos bandas de música a la calle de su sede.


7 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page