top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Festes d'Albal 2015


Com és tradicional, la Banda de la SJM d'Albal ha participat estos últims dies en diferents actes de les Festes d'Albal com l'Ofrena de flors, la Cavalcada i la Processó. Posant així, punt i final a una temporada plena de concerts i activitats entre les quals destaquem les magnífiques audicions d'estiu dels alumnes de la nostra Escola de Música, el viatge a Ulldecona, la 34 edició del Festival de Bandes d'Albal i l'intercanvi amb la UM de Paiporta. Com sabeu, vos esperem a partir de l'1 de setembre amb les matriculacions i els assajos. Vos deixem algunes fotos de les Festes al nostre facebook.com/sjmalbal

Si ens feu arribar les vostres, pujarem més.

Des de la SJMA desitgem que passeu un bon estiu!


Processó de Santa Anna 2015. Foto cedida per Carles Rosaleny.

Como es tradicional, la Banda de la SJM de Albal ha participado estos últimos días en diferentes actos de las Fiestas de Albal como la Ofrenda de flores, la Cabalgata y la Procesión. Ponemos así, punto final a una temporada llena de conciertos y actividades entre las cuales destacamos las magníficas audiciones de verano de los alumnos de nuestra Escuela de Música, el viaje en Ulldecona, la 34 edición del Festival de Bandes de Albal y el intercambio con la UM de Paiporta. Como sabéis, os esperamos a partir del 1 de septiembre con las matriculaciones y los ensayos. Os dejamos algunas fotos de las Fiestas en nuestro facebook.com/sjmalbal

Si nos hacéis llegar las vuestras, subiremos más. Desde la SJMA deseamos que paséis un feliz verano!


8 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page