top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Programació Festes Santa Cecília 2015


Programació d'actes de la II Setmana de la Música organitzada per la Societat Joventut Musical d'Albal amb motiu de les Festes en honor a Santa Cecília 2015.

DIJOUS 19: Conferència "Xerrades divergents" a càrrec del professor Carlos Riera. A les 19h a la primera planta de la Casa de Cultura, Sala de Conferències.

DIVENDRES 20: Nit de Ronda. Els components de la Banda Simfònica visitaran casa per casa els músics que s'incorporen a la Banda. 22:00h.

DISSABTE 21: Presentació de la Musa Leticia Ferrer Corella i Concert a càrrec de la Banda Simfònica (18:30h, Salo d'Actes Casa de Cultura). A continuació, sopar de germanor al Saló Santo Domingo, oferit per la SJMA.

DIUMENGE 22: Misa en honor a Santa Cecília en l'Església de Sant Carles a les 13h. Cantada pel Conjunt Coral de la Societat i instrumentada per components de la Banda Simfònica. Prèviament a la misa, la Banda Simfònica realitzarà un passacarrer per recollir els nous músics. A les 15h: Paella.

DIES 24, 25 i 26: Audicions dels alumnes de l'Escola de Música i actuació de les 3 agrupacions. Al Saló d'Actes de la Casa de Cultura.



7 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page