top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Concert Solidari de Nadal


El passat 18 de desembre, la Societat Joventut Musical d'Albal va oferir el tradicional Concert de Nadal, un dels més esperats de tot l'any i que reunix a totes les agrupacions de la Societat.

Per l'escenari van anar passant una per una les 5 agrupacions que conformen la Societat: L'Orquestra, la Banda Infantil, la Juvenil, el Cor i la Banda Simfònica. Com a novetat, esta última agrupació, va oferir un repertori dedicat a les pel·lícules Pirates del Carib, de Hans Zimmer amb projeccions de les mateixes sobre l'escenari.

A l'entrada del Saló d'Actes de la Casa de la Cultura, el públic assistent anava dipositant els aliments per a la recollida solidària, aconseguint una suma de més de 360kg que s'han destinat a Cáritas Albal.

La Marxa Radetzky interpretada per la Banda Simfònica de la SJMA, va ser l'encarregada de posar punt i final al Concert de Nadal, que passarà a la història per la immensa quantitat d'aliments recollits i la massiva assistència del públic, que fins i tot s'acumulava dret als laterals de la sala.

______________________________________

El pasado 18 de diciembre, la Sociedad Juventud Musical de Albal ofreció el tradicional Concierto de Nadal, uno de los más esperados de todo el año y que reúne a todas las agrupaciones de la Sociedad.

Por el escenario fueron pasando una por una las 5 agrupaciones que conforman la Sociedad: La Orquesta, la Banda Infantil, la Juvenil, el Coro y la Banda Sinfónica. Como novedad, esta última agrupación, ofreció un repertorio dedicado a las películas Piratas del Caribe, de Hans Zimmer con proyecciones de las mismas sobre el escenario. A la entrada del Salón de Actas de la Casa de la Cultura, el público asistente iba depositando los alimentos para la recogida solidaria, consiguiendo una suma de más de 360kg que se han destinado a Cáritas Albal. La Marcha Radetzky interpretada por la Banda Sinfónica de la SJMA, fue la encargada de poner punto y final al Concierto de Nadal, que pasará a la historia por la inmensa cantidad de alimentos recogidos y la masiva asistencia del público, que incluso se acumulaba de pie a los laterales de la sala.


Orquestra


Banda Infantil


Banda Juvenil


Banda Simfònica i Cor


Banda Simfònica


Banda Simfònica


President de la SJMA Antonio Hernando León i representants de Cáritas Albal


Públic assistent al Concert


4 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page