top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Brillant Concert de les agrupacions de la SJMAlbal


El passat 16 d'Abril, el Saló d'Actes de la Casa de Cultura va acollir el Concert de Primavera de les Agrupacions que conformen l'Escola de Música de la SJM d'Albal.

En primer lloc, va actuar l'Orquestra, dirigida per Eva Santabalbina, per deixar pas a continuació a la Banda Infantil i el seu director Julio Puchalt. Per finalitzar i tancar el Concert, Francesc Arnalte va dirigir la Banda Juvenil de la SJMA.

Les 3 agrupacions van mostrar al nombrós públic els seus avanços amb un repertori de gran dificultat. Enhorabona!


Banda Infantil (Foto Cedida per M.Carmen Martínez)


Orquestra (Foto Cedida per M.Carmen Martínez)


Banda Juvenil (Foto Cedida per Carles Rosaleny)

El pasado 16 de Abril, el Salón de Actos de la Casa de Cultura acogió el Concierto de Primavera de las agrupaciones que conforman la Escuela de Música de la SJM de Albal. En primer lugar, actuó la Orquesta, dirigida por Eva Santabalbina, para dejar paso a continuación a la Banda Infantil y su director Julio Puchalt. Para finalizar y cerrar el Concierto, Francesc Arnalte dirigió la Banda Juvenil de la SJMA. Las 3 agrupaciones mostraron al numeroso público sus avances con un repertorio de gran dificultad. Enhorabuena!


6 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page