top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Renovem el mobiliari a les aules.


En les últimes setmanes, a l'Escola de Música de la Societat Joventut Musical d'Albal hem renovat el mobiliari de gran part de l'aulari de les nostres instal·lacions. Es tracta fonamentalment de noves prestatgeries i mobiliari d'emmagatzematge per a les aules de Llenguatge Musical, que han estat adquirides gràcies a la subvenció de la Fundació de la Caixa Rural d'Albal, a la qual agraïm públicament la seua col·laboració.

A la SJMA continuem amb l'objectiu d'oferir un ensenyament musical de qualitat, no només comptant amb els millors professionals per al cos de professorat i adquirint nou instrunental sinó també fent una aposta decidida pel manteniment i la millora contínua de les instal·lacions de l'Escola de Música, que van ser renovades recentment i adaptades a les necessitats d'una escola amb tal magnitud.


En las últimas semanas, en la Escuela de Música de la Sociedad Juventud Musical de Albal hemos renovado el mobiliario de gran parte del aulario de nuestras instalaciones. Se trata fundamentalmente de nuevas estanterías y mobiliario de almacenamiento para las aulas de Lenguaje Musical, que han sido adquiridas gracias a la subvención de la Fundación de la Caixa Rural d'Albal, a la cual agradecemos públicamente su colaboración. En la SJMA continuamos con el objetivo de ofrecer una enseñanza musical de calidad, no sólo contando con los mejores profesionales para el cuerpo de profesorado y adquiriendo nuevo instrunental sino también haciendo una apuesta decidida por el mantenimiento y la mejora continua de las instalaciones de la Escuela de Música, que fueron renovadas recientemente y adaptadas a las necesidades de una escuela con tal magnitud.


2 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page