top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Audicions de Final de Curs


Qui de vosaltres no s'ha sentit ‪#‎ComAlsNúvols‬ escoltant tocar el vostre fill/a? Amb este missatge, volem convidar-vos a les AUDICIONS DE FINAL DE CURS de l'Escola de Música de la SJM d'Albal, que tindran lloc els propers 7 i 9 de juny a les 19.30h al Saló d'Actes de la Casa de Cultura.

Vos esperem! ‪#‎QuarantaAniversari‬¿Quién de vosotros no se ha sentido ‪#‎ComoEnLasNubes escuchando tocar a vuestro hijo/a? Con este mensaje, queremos invitaros a las AUDICIONES DE FINAL DE CURSO de la Escuela de Música de la SJM de Albal, que tendrán lugar los próximos 7 y 9 de junio a las 19.30h en el Salón de Actos de la Casa de Cultura. Os esperamos! ‪#‎QuarantaAniversari‬


10 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page