top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

La Banda Juvenil participa en la Trobada de l'Horta Sud


La Banda Juvenil de l'Escola de Música de la Societat Joventut Musical d'Albal ha participat este passat dissabte en la Trobada Solidària de Bandes Juvenils de l'Horta Sud a la localitat veïna d'Alcàsser.

Amb una entrada de bandes pels carrers més cèntrics del poble i desfilant amb el pasdoble "Orgullo Santiaguista", la Banda Juvenil iniciava les activitats d'esta trobada que es tancava amb la interpretació conjunta amb totes les bandes participants del pasdoble "València" i un merescut sopar.

La Juvenil de la SJM d'Albal no falla a esta trobada que cada any se celebra en una localitat diferent de la comarca i que esperem Albal aculla prompte. Una trobada que genera cohesió i vitalitza la convivència entre els nostres músics que a més, coneixen a més joves que, com ells, dediquen grans esforços per portar endavant els seus estudis musicals.

El President de la Societat, Antonio Hernando León recollia en representació de la SJM d'Albal una placa commemoriativa de l'acte així com una flauta travessera obsequi de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
La Banda Juvenil de la Escuela de Música de la Sociedad Juventud Musical de Albal ha participado este pasado sábado en el Encuentro Solidario de Bandas Juveniles de l'Horta Sud en la localidad vecina de Alcàsser. Con una entrada de bandas por las calles más céntricas del pueblo y desfilando con el pasodoble "Orgullo Santiaguista", la Banda Juvenil iniciaba las actividades de este encuentro que se cerraba con la interpretación conjunta con todas las bandas participantes del pasodoble "Valencia" y una merecida cena. La Juvenil de la SJM de Albal no falla a este encuentro que cada año se celebra en una localidad diferente de la comarca y que esperamos Albal acoja pronto. Un encuentro que genera cohesión y vitaliza la convivencia entre nuestros músicos que además, conocen más jóvenes que, como ellos, dedican grandes esfuerzos para sacar adelante sus estudios musicales. El Presidente de la Sociedad, Antonio Hernando León recogía en representación de la SJM de Albal una placa conmemorativa del acto así como una flauta travesera obsequio de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.


34 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page