top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Les Bandes i les #FallesUNESCO


Les Falles ja són Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO i les bandes de música som un dels elements clau en la candidatura de les #FallesUNESCO que hui ha rebut el recolzament de tot el comité internacional. València i molts pobles dels voltants es convertixen en un escenari obert on el visitant pot veure's sorprés en cada racó per les notes de la música festiva. Per a les Falles es conceben gran quantitat de partitures originals, que prenen forma de pasdobles i altres composicions populars, algunes de les quals han arribat a constituir himnes oficials de la festa. Vos deixem en la imatge un moment per a la història de la Societat Joventut Musical d'Albal que enguany va acompanyar a la falla guanyadora del 2016, Falla Cuba-Literat Azorín, a recollir el seu premi al Palau de la Generalitat on vam ser rebuts pel President Ximo Puig.


Las Fallas ya son Patrimonio Inmaterial de la Humanidad por la UNESCO y las bandas de música somos uno de los elementos clave en la candidatura de las #FallesUNESCO que hoy ha recibido el apoyo de todo el comité internacional. València y muchos pueblos de los alrededores se convierten en un escenario abierto donde el visitante puede verse sorprendido en cada rincón para las notas de la música festiva. Para las Fallas se conciben gran cantidad de partituras originales, que toman forma de pasodobles y otras composiciones populares, algunas de las cuales han llegado a constituir himnos oficiales de la fiesta.

Os dejamos en la imagen un momento para la historia de la Sociedad Juventud Musical de Albal que este año acompañó a la falla ganadora del 2016, Falla Cuba-Literato Azorín, a recoger su premio en el Palau de la Generalitat donde fuimos recibidos por el President Ximo Puig.


24 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page