top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Audicions de final de curs


Els alumnes de l'Escola de Música de la Societat Joventut Musical d'Albal van ser els protagonistes de les audicions realitzades el passat dimarts 6 i divendres 9 de juny.

El dimarts va ser el torn dels alumnes de saxo, oboè, clarinet, trompeta, tuba, bombardí, guitarra, violí, viola i violoncell així com el Conjunt Instrumental, l'Orquestra i el Cor; mentre que el divendres vam poder gaudir de les audicions de trompa, flauta, piano, percussió, la Banda Infantil i la Juvenil.

Les dos sessions, que van tindre lloc al Saló d'Actes de la Casa de Cultura, van comptar amb nombrós públic que va poder comprovar de primera mà els avanços musicals dels vora 190 estudiants de l'Escola.

El Director de l'Escola Francesc Arnalte va resaltar la importància d'estes audicions que es realitzen 3 vegades a l'any perquè suposen "una primera experiència de cara a interpretar de cara al públic" i ajuden als alumnes a familiaritzar-se amb les proves que després poden trobar-se en els conservatoris.

L'informatiu de Ràdio Sol Albal es va fer resò de la notícia, que la podeu escoltar en el següent enllaç a partir del minut 25. http://www.ivoox.com/l-informatiu-radio-sol-del-9-de-audios-mp3_rf_19171430_1.html

Una de les imatges que trobareu al nostre Facebook


45 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page