top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Crònica de Santa CecíliaLa Societat Joventut Musical d’Albal va viure este passat cap de setmana les celebracions de Santa Cecília.

Les activitats començaven divendres a la nit amb la ja tradicional Nit de Ronda, on els músics de la Banda Simfònica van visitar en passacarrer festiu les cases dels nous components d’esta, que oferien un xicotet refrigeri als assistents.

L’endemà, un passacarrer de recollida de la Musa 2016/17 Belén Martínez Baixauli i la Musa 2017/18 María Buendía Martínez marcava elpreludi d’una vesprada carregada d’emocions que començava amb el nomenament oficial de María Buendía Martínez com la Musa de la Música 2016/17. Per tancar l’acte la Banda Simfònica va oferir un magnífic concert sota la batuta del Director Francesc Arnalte Boronat amb obres com Crusoe Island del valencià Salvador Luján, Miss Saigon o el pasdoble La Tata del també valencià Saül Gómez.

La jornada de diumenge arrancava amb el passacarrer de recollida dels nous músics de la Simfònica i la posterior missa cantada pel Cor de l’Escola de Música de la SJMA i interpretada per músics de la mateixa Banda a l’Església Nostra Senyora dels Àngels.

Però la III Setmana de la Música, programada amb motiu de les festes en honor a Santa Cecília, no acabava ací sinó que també va comptar amb les audicions dels alumnes de l’Escola de Música.

(Fotografies al Facebook oficial de la SJMA)


20 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page