Cap de setmana musical


La Societat Joventut Musical d'Albal ha celebrat l'arribada de la primavera amb dos concerts d'allò més especials.

Dissabte, el Concert del Soci va retre homatge a la figura del soci, on vam tindre l'oportunitat d'escoltar l'Orquestra, interpretant el primer temps del Concert per a trompa en D Major de Mozart, amb Carles Ricart com a solista i baix la direcció d'Eva Santabalbina. També eixa mateixa vesprada, la Banda Simfònica amb el seu director Francesc Arnalte ens va oferir un concert dedicat a les pel·lícules Harry Potter, Hook i El senyor dels anells, amb projecció d'imatges inclosa.

Per altra banda, la vesprada de diumenge, la Banda Infantil amb Julio Puchalt i la Banda Juvenil amb Arnalte van ser els encarregats de portar endavant un novedós format de concert, al carrer i amb pastes i cafés. L'èxit va ser absolut.

26 vistas

Entradas Recientes

Ver todo