top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Cap de setmana musical


La Societat Joventut Musical d'Albal ha celebrat l'arribada de la primavera amb dos concerts d'allò més especials.

Dissabte, el Concert del Soci va retre homatge a la figura del soci, on vam tindre l'oportunitat d'escoltar l'Orquestra, interpretant el primer temps del Concert per a trompa en D Major de Mozart, amb Carles Ricart com a solista i baix la direcció d'Eva Santabalbina. També eixa mateixa vesprada, la Banda Simfònica amb el seu director Francesc Arnalte ens va oferir un concert dedicat a les pel·lícules Harry Potter, Hook i El senyor dels anells, amb projecció d'imatges inclosa.

Per altra banda, la vesprada de diumenge, la Banda Infantil amb Julio Puchalt i la Banda Juvenil amb Arnalte van ser els encarregats de portar endavant un novedós format de concert, al carrer i amb pastes i cafés. L'èxit va ser absolut.

32 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page