top of page
Buscar
  • Foto del escritorSJM d'Albal

Concert Santa Ana 2018


Un any més, i en el marc de les festes patronals d’Albal, anit es va celebrar el ja tradicional Festival de Bandes de Música. Este any 2018 ha arribat a la seua edició número 37, convertint-se en un dels actes de festes amb més història de la nostra localitat. La nit va estar marcada per l’alt nivell de les dues bandes participants. En la primera part del concert va actuar la Unión Musical de Sot de Chera com a banda convidada dirigida per Manuel Castellano Vidal. La banda d’Els Serrans va interpretar obres de James Curnow i Juan Gonzalo Gómez Deval. Per finalitzar el concert va actuar la nostra Banda, simfònica de la Societat Joventut Musical d’Albal. En esta ocasió el nostre mestre Francesc Arnalte i Boronat va escollir, com ens ve acostumant en els últims anys, un programa a l’altura del nivell que ha assolit la nostra Banda en els darrers temps. L’última obra, Marea Negra, va emocionar el públic assistent al temps que ens sorprenia amb efectes sonors propis de la música contemporània per a banda simfònica. Des d’esta plataforma, volem assenyalar que enguany fa 10 anys que es va fer càrrec de la Banda Simfònica el mestre Francesc Arnalte i el concert de la passada nit no deixa de ser la millor mostra del treball constant i el saber fer del director alzireny.


7 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page