top of page
Buscar
  • SJM d'Albal

Crònica de Santa Cecília 2019

La Societat Joventut Musical d’Albal va viure este passat cap de setmana les celebracions de Santa Cecília.


La Nit de Ronda va donar el tret d'eixida a les activitats organitzades amb motiu de la patrona de la música, una nit on els músics de la Banda Simfònica van visitar en passacarrer festiu les cases dels nous components d’esta, que oferien un xicotet refrigeri als assistents.


L’endemà, la vesprada començava amb un passacarrer de recollida de la Musa 2018/19 Alejandra Capó García i la Musa 2019/20 Noelia Marí Corraliza com a preludi d’una vesprada carregada d’emocions que començava amb el nomenament oficial de Noelia com la nova Musa de la Música. Seguidament, s'incorporaven a la Banda Simfònica els 14 músics formats a la nostra Escola de Música.


La Societat va voler fer menció al 35 aniversari de l'entrada a la Banda de 3 músics que en l'actualitat formen part de la plantilla en actiu de la Simfònica, és el cas de Maria José Lucas, Maite Genovés i Luis Hernández. Per tancar l’acte la Simfònica va oferir un magnífic concert sota la batuta del Director Francesc Arnalte Boronat amb les obres Los últimos días de Troya, de David Rivas; Cançons de Mare, del cullerenc Rafael Talens i el pasdoble A Juanito, del també valencià Azael Tormo. Un sopar de germanor posava el colofó final al dia gran d'esta celebració.


La jornada de diumenge, on les traques, els pasdobles i els càntics a Santa Cecília marquen el mapa sonor, arrancava amb el passacarrer de recollida dels nous músics de la Simfònica i la posterior misa cantada pel Cor de l’Escola de Música de la SJMA i interpretada per músics de la mateixa Banda a l’Església Nostra Senyora dels Àngels. En finalitzar l'acte religiós, la Societat va oferir un dinar a la Casa de Cultura i van tindre lloc també els campionats de truc i jocs de taula.


Un any més, la SJMA vol agrair la implicació de tantes sòcies i socis, músics, familiars, veïns i veïnes, comerços i empreses col·laboradores. Gràcies pel vostre compromís i fidelitat amb la Banda. Amb vosaltres, som més grans.



(Imatges de Ràdio Sol Albal, Guillermo Gassó i Carles Rosaleny).

22 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page